Meer over mijIn 2020 voelde ik dat het tijd was om weer aan het roer te gaan staan van mijn eigen leven en mijn hart te volgen. In de voorafgaande jaren kreeg mijn interesse voor voeding, beweging en mentale gezondheid steeds grotere vormen en dit leidde er toe dat ik weer ging studeren. In oktober 2020 starte ik met de opleiding tot Integraal Leefstijl en vitaliteitscoach.

Natuurlijk ontstond de wens om zelf weer aan het roer te gaan staan van mijn leven niet zomaar. Na een tweede burn-out en daarnaast een hele rij aan fysieke klachten, kon ik mijn baan als Cabin Attendant bij een grote vliegtuig maatschappij niet langer volhouden. De onregelmatige werktijden, tijdsverschillen, jet-lags en het slaaptekort "braken" mij letterlijk op. Ik leerde hierdoor heel bewust hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Mijn lijf had rust en regelmaat nodig en mijn geest vroeg om ontspanning en een nieuwe uitdaging.

In mijn eigen praktijk als gediplomeerd masseur ontstonden er altijd mooie en intieme gesprekken en ik voelde dat er meer nodig was voor de meeste cliƫnten om zich weer gezond en vitaal te voelen. Hier ontstond reeds de behoefte om me meer te gaan verdiepen in alle aspecten van het mens zijn. Wat maakt nou waardoor je je gezond, energiek en in balans voelt? Ik was daarnaast opzoek naar een diepere verbinding met mijn medemens. In de opleiding tot Integraal leefstijl en vitaliteitscoach aan Mark Leefstijl en Vitaliteit kwamen al mijn interesses samen.

Het is mijn missie om samen met jou te ontdekken hoe jij weer gezond, energiek en vitaal aan het roer kan gaan staan van jouw eigen leven. Het antwoord zit van binnen. Ik help je beter te luisteren naar wat je hart en je lichaam je vertellen.


In maart 2022 startte ik met de leefstijl trainers opleiding. Hier leerde ik trainingen/workshops ontwerpen op thema en op maat. wil je meer weten over wat ik allemaal voor jou of je bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op via het kennismakingsformulier op mijn homepage of bel of me gerust.